Mediumslijn

Horoscoop

Daghoroscoop Ram 19 Januari 2019

Blijf toch niet op die luie stoel zitten. Er zijn nog meer kapers op de kust en het zou toch jammer zijn als zij je te snel af zouden zijn. Dus kom in actie en wees iedereen te slim en te snel af.

Daghoroscoop Stier 19 Januari 2019

Er komen volop kansen in de liefde. Een nieuwe liefde of nog beter een hernieuwde oude liefde. Ga er lekker op uit en neem de tijd voor jezelf en je geliefde. Het bepaalt tenslotte het geluk in je leven.

Daghoroscoop Tweeling 19 Januari 2019

Jouw zorgzaamheid voor je medemens is bewonderenswaardig. De misbruik die daarvan wordt gemaakt wellicht ook. Zorg ook goed voor jezelf en pas op voor mensen die je voor hun karretje spannen.

Daghoroscoop Kreeft 19 Januari 2019

Vandaag is een geschikte dag om schoonschip te maken. Vertel je partner dingen waar jij je eigenlijk voor schaamt. De harmonische stemming zal zorgen voor een positief resultaat.

Daghoroscoop Leeuw 19 Januari 2019

Je pakt het vandaag slim aan. Je stelt je doelen niet te hoog en maakt kleine stapjes vooruit. Je zelfvertrouwen groeit met elk klein stapje en met elk doel dat jij bereikt.

Daghoroscoop Maagd 19 Januari 2019

Vandaag win jij iedereen voor jou. Je kunt iedereen voor je karretje spannen en daarmee misschien wel een van je dromen realiseren.

Daghoroscoop Weegschaal 19 Januari 2019

Vandaag heb jij behoefte aan lichamelijk werk. Van werken met je hoofd zul je kriebelig worden vandaag. Gaat dat niet, dan moet je echt flink gaan sporten.

Daghoroscoop Schorpioen 19 Januari 2019

Jij voelt je de laatste tijd belemmerd in je bewegingsvrijheid. Het is tijd om oude, knellende banden los te snijden en een nieuwe weg in te gaan. Pas dan voel jij je weer vrij.

Daghoroscoop Boogschutter 19 Januari 2019

Zo de wind waait, waait mijn jasje. Weet je zelf wel wat je eigenlijk wilt? Als je voor jezelf geen duidelijke doelen gaat stellen, zul je nooit iets wezenlijks bereiken in je leven.

Daghoroscoop Steenbok 19 Januari 2019

Jouw bescheidenheid siert je, zonder twijfel. Maar je mag ook best eens met je vuist op tafel slaan om je mening kracht bij te zetten. Soms kan dat heel verhelderend werken.

Daghoroscoop Waterman 19 Januari 2019

Je partner is slecht gehumeurd de laatste tijd, vind jij. Je hoeft dat niet te accepteren, praat met je partner en snijd het probleem aan. De oorzaak ligt waarschijnlijk heel ergens anders, maar moet wel worden weggenomen.

Daghoroscoop Vissen 19 Januari 2019

Je moet nodig weer actief worden. Sport kan daarbij een goede uitkomst bieden. Neem zelf initiatief en begin. Wacht niet tot een vriend of vriendin eindelijk mee wil, dan wordt het toch niets.