Mediumslijn

Horoscoop

Daghoroscoop Ram 21 November 2018

Je krijgt de mogelijkheid een nieuwe weg uit te stippelen. Daarbij moet je wel in de gaten houden dat te impulsief gedrag jouw huidige relatie in gevaar kan brengen. Niet alles hoeft te veranderen.

Daghoroscoop Stier 21 November 2018

Jij hebt energie genoeg om nieuwe wegen te bewandelen. Dat is dan ook precies wat je gaat doen. Vooral in de liefde, waar jij je niet helemaal happy voelt, moet je op onderzoek uitgaan.

Daghoroscoop Tweeling 21 November 2018

Je ontmoet iemand waar je erg van onder de indruk raakt. Helaas is er heel wat voor nodig om zelf ook een goede indruk te maken. Hij/zij staat namelijk nogal bevooroordeeld tegenover jou.

Daghoroscoop Kreeft 21 November 2018

Je bent vandaag niet de makkelijkste in de omgang. Wat is er aan de hand? Kom met je gevoelens in de openheid, je zult nog verstelt staan. Verstop je niet, zo kan niemand je helpen.

Daghoroscoop Leeuw 21 November 2018

Je moet een belangrijke beslissing nemen waar je erg tegen opziet. Je omgeving draagt je vandaag echter alle nodige informatie aan om de beslissing zonder twijfel te nemen.

Daghoroscoop Maagd 21 November 2018

Trots is een deugd en nederigheid een gebrek zei Aristoteles. Maar vergeet niet dat je sterke kant tegelijk je zwakke kant is en je zwakke kant tegelijk ook je sterke kant is.

Daghoroscoop Weegschaal 21 November 2018

Met een goed doordacht en goed uitgewerkt plan kun jij zorgen dat de dingen voortaan zo lopen als jij graag wilt. Neem zelf initiatief en bedenk van tevoren wat je wilt.

Daghoroscoop Schorpioen 21 November 2018

Wat jij klaarspeelt is niet niks. En dat is alles te danken aan je persoonlijkheid. Dat is ook wat de mensen in je omgeving zien en daarvoor word jij zeer gerespecteerd.

Daghoroscoop Boogschutter 21 November 2018

Jij maakt je ernstig zorgen over de dingen die gebeuren. Het is verstandig om beslissingen nog even uit te stellen tot de situatie helderder of rustiger is geworden.

Daghoroscoop Steenbok 21 November 2018

Jouw verwachtingen zijn niet realistisch te noemen. Je wordt daardoor op het moment vaak teleurgesteld. Totaal overbodig als je eens objectief naar je eigen gedrag zou kijken. Dit ligt echt aan jou.

Daghoroscoop Waterman 21 November 2018

Je neemt anderen altijd al moeilijk in vertrouwen, maar dat wordt nu nog een beetje erger. Probeer een persoon te vinden waarbij je jezelf kunt zijn en waarbij je je persoonlijkheid kunt ontwikkelen. Vertrouwen komt dan vanzelf.

Daghoroscoop Vissen 21 November 2018

Je voelt je met hart en ziel aangetrokken tot iemand die totaal anders is en anders in het leven staat dan jij. Als je kunt accepteren dat de relatie misschien niet lang standhoudt, kun je er met volle teugen van genieten.